Kandidat nr 14 på Junilistans EU-valsedel

Mitt foto
Återerövra demokratin - Halvera EU-avgiften - Folkomrösta om Lissabonfördraget

lördag 6 juni 2009

Junilisteraketen stiger igen

Tidningarna rapporterar idag om den färskaste opinionsundersökningen.
DN, SvD, SydSv, TA, YA, KB, N24, SO, Dagen, Baro, BLT, PS, AB

Mätningen har skett 1-4 juni och visar att Junilistan ökar kraftigt. Det ser ut som vi kommer att få en liknande utveckling som för fem år sen. Från noll till tre mandat den sista veckan. Fast tre kanske är att hoppas på för mycket den här gången. Jag blir jätteglad om vi får två platser i EU-parlamentet.

Junilistans uppgång är inte förvånande. Jag är stolt över vad vi uträttat de första fem åren i parlamentet. Vi har kämpat mot Fusk, korruption och skadliga fiskeavtal. Vi har kämpat för öppenhet och alla människors lika värde.

Läs mer i senaste numret av Granskning EU.

Hans Nilsson, kandidat nr 14 Junilistan



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt kusliga signaler från EU

En hemmafru i Frankrike kallade en av frankrikes ministrar för en lögnare. Detta gjorde hon i sin egen blogg. Nu har hon kallats till polisförhör och är dessutom åtalad för att offentligt ha förolämpat en politiker. Politikern i fråga fanns med bland publiken då en oppositionspolitiker höll ett möte. Inget märkvärdigt egentligen, men trots bildbevis förnekar ministern detta. Därför kallade hemmafrun Dominique Broueilh ministern för en lögnare.

Då kan man fråga sig: vad är det som händer i EU-landet Frankrike? Det har vi alla anledning att fråga oss, för det som blir lag och praxis i ett EU-land blir snart praxis i hela EU. Den bloggande hemmafrun säger:

” Jag har en känsla av att Frankrike håller på att förvandlas till Franco diktaturens Spanien, där man inte vågade tala öppet om saker och ting i rädsla för att straffas, säger Dominique.” slut citat.


Källa:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5320788.ab

Mvh

Berndt Isaksson
Metodistpastor

Anonym sa...

Ni har fått min röst, iallafall. Håller tummarna imorgon.

 
Bloggtoppen.se